Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

[Download] "Palatsmordet" by Jan MĂ„rtenson * Book PDF Kindle ePub Free

Palatsmordet

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Palatsmordet
  • Author : Jan MĂ„rtenson
  • Release Date : January 11, 2009
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 453 KB

Description

”En sak ska du ha klart för dig, att om du fortsĂ€tter pĂ„ det hĂ€r viset sĂ„ kommer det att gĂ„ illa för dig. JĂ€vligt illa. Å helvete rent ut sagt. Det ska jag se till.”

NÀr grÀddan av landets konsthistoriker under ett symposium kring familjen Tessin vÀdrar sina synpunkter Àr stÀmningen allt annat Àn hjÀrtlig, det fÄr snart antikhandlare Johan Kristian Homan erfara. Och i potten ligger en ledig professur i 1600-talets arkitektur.

Homan har som vanligt ögon och öron öppna under middagen som följer i Tessinska palatsets pampiga salar. Men nĂ€r han dagen dĂ€rpĂ„ fĂ„r höra att en av deltagarna  blivit strypt i palatstrĂ€dgĂ„rden under natten Ă€r han orubbligt bestĂ€md. Den hĂ€r gĂ„ngen ska han absolut inte bli indragen i nĂ„gon mordhistoria. Det förklarade han för vĂ€nnen, tillika chefen för Riksmordkommissionen, Calle Asplund. Och det lovade han Ă€ven dyrt och heligt sin sĂ€rbo Francine.  Men det var ju innan han fick det dĂ€r intressanta telefonsamtalet.Jan MĂ„rtenson Ă„terkommer hĂ€r med sin 36:e deckare med den levnadsglade men kanske lite ohĂ€lsosamt nyfikne antikhandlaren Johan Kristian Homan i Gamla stan i huvudrollen.  Som alltid ingĂ„r spĂ€nning, humor och kultur, liksom god mat och goda viner.


Ebook Free Online "Palatsmordet" PDF ePub Kindle