Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

[DOWNLOAD] "Paha paikka" by Gillian Flynn ~ Book PDF Kindle ePub Free

Paha paikka

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Paha paikka
  • Author : Gillian Flynn
  • Release Date : January 03, 2014
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 1161 KB

Description

"Gillian Flynn on kertojana tÀyttÀ tavaraa, terÀvÀn pureva ja vastustamaton, kirjoittaja joka annostelee makaaberia osaavasti." - Stephen King


Pieni Libby Day menettÀÀ ÀitinsÀ ja sisarensa hirvittÀvÀssÀ veriteossa. Aikuisena hÀn alkaa epÀillÀ, onko perhesurmassa sÀÀstynyt veli, Ben, sittenkÀÀn syyllinen.


Kovapintaiseksi kasvanut Libby ajelehtii elÀmÀssÀÀn, hieman kyynisenÀ ja itseinhoisena. Kun orpoa tukeneiden hyvÀntekijöiden rahahanat ehtyvÀt, LibbyllÀ on kiire tienata vielÀ jokunen ropo traagisella menneisyydellÀÀn. NÀin Libby kohtaa merkillisen, murhamysteerejÀ penkovan ryhmÀn, Kill Clubin, joka on vakuuttunut Benin syyttömyydestÀ. Libby kysyy nyt itseltÀÀn ensi kertaa: mitÀ surmayönÀ oikeasti tapahtui? Veli oli kyllÀ kylmÀpÀinen, mutta kykenisikö hÀn murhaan?


Yhdysvaltalainen Gillian Flynn työskenteli Entertainment Weeklyn tv-kriitikkona ennen ryhtymistÀÀn kokopÀivÀiseksi kirjailijaksi. HÀn on julkaissut kolme kehuttua jÀnnitysromaania: Sharp Objects (2006), Dark Places (2009) eli Paha paikka (suom. 2014) ja Gone Girl (2012) eli Kiltti tyttö (suom. 2013). Charlize Theronin tÀhdittÀmÀ Paha paikka -elokuva saa ensi-iltansa syyskuussa 2014.


Ebook Download "Paha paikka" PDF ePub Kindle